FAQ - Često postavljena pitanja

Najraniji vidljivi efekat može se očekivati nakon dve nedelje redovne konzumacije. Ovo naravno zavisi od same osobe i njegovog zdravstvenog stanja.

Radi se o multifunkcionalnom proizvodu koji može da ispolji više efekata:

  • daje energiju i povećava koncentraciju
  • podiže imunološki sistem, popravlja krvnu sliku
  • pomaže kod obnavljanja krvi
  • čini zidove krvnih sudova elastičnijim
  • smanjuje upale
  • pomaže u ublažavanju alergijskih simptoma
  • ima vrlo dobar efekat na crevnu floru
  • odlična je podrška kod terapija sa lekovima u borbi protiv ozbiljnih bolesti

Ovaj specijalan proizvod ima mnogo pozitivnih efekata na organizam, zahvaljujući kojem organizam šalje signale nazad koji se mogu dobro protumačiti: povećana vitalnost, više energije, bolje raspoloženje, poboljšana koncentracija.

Ovaj proizvod se može kombinovati sa gotovo svim preparatima. Ne ometaju ga razni lijekovi ni terapije.
Nema problem ni kod osoba sa povećanim šećerom koji koriste inzulin, niti kod osoba sa povišenim krvnim pritiskom koji koriste antihipertenzivne lekove.
Jedini preparati koji mogu predstavljati problem su razređivači krvi. Ovo je izuzetno retko i u ovom slučaju trebali biste pitati svog lekara ili farmaceuta za savet.
Nema kontraindikacija za alternativne terapije bilo kojim prirodnim preparatom.

Ne samo da se može koristiti nakon operacije, već se takođe veoma preporučuje.
Omogućava telu brži oporavak. Ali takođe se preporučuje uzimati ga i pre operacije, kako bismo svoje telo pripremili za operaciju, istovremeno ubrzavajući fazu oporavka.

Sledećim osobama nije preporučljivo uzimati zeleni sok od žita:

Bolesnicima čiji je imuni sistem preaktivan. Oni treba da se konsultuju sa svojim lekarom.
Osobama osetljivim na žito.
Nije preporučljivo za mlađu decu od tri godine.

Naša pakovanja su originalna i zaštićena suvim žigom sa deklaracijom proizvoda. Na deklaraciji su odštampani svi naši podaci kao što su: proizvođač, institucija koja ga je ispitala i odobrila za promet, sastav, količina, rok trajanja, itd. Ovako obeleženi proizvod možete smatrati bezbednim za upotrebu. Naš sok od žita je visoko kvalitetni proizvod koji raspolaže sa svim adekvatnim deklaracijama, a proizveden je na Paliću pod strogo kontrolisanim uslovima.

Ovaj proizvod je potpuno bezbedan i bez ikakvih problema mogu ga koristiti osobe različitih starosnih dobi pa i deca uzrasta od 3 godine. Sok je prošao razne vrste kliničkih ispitivanja i mogu ga koristiti i zdrave i bolesne osobe sa dozom koja je prilagođena uzrastu i potrebama organizma konzumenta. Detalje o načinu i upotrebi soka pročitajte na stranicama opisa proizvoda.

Zeleni sok od žita jeste vrsta proizvoda koja se pravi od spelte, posebne vrste žita, međutim ta činjenica nije i jedini uslov jer ovaj proizvod ima svoj način proizvodnje, čuvanja i same upotrebe. U slučaju nepravilne upotrebe proizvod gubi svoja lekovita svojstva pa je zato potrebno držati se uputstva.

Zeleni sok od žita i ostali naši proizvodi čuvaju se u originalnom pakovanju i po uputstvu samog proizvoda u zamrznutom stanju bez otopljavanja do trenutka upotrebe. Pre upotrebe se izdvaja samo potrebna količina koja je neophodna za trenutnu upotrebu ili jednu terapiju.

Količina upotrebe zavisi od namene. Za informacije o preporučenoj dozi obratite se proizvođaču ili svom lekaru koji će vam na najbolji način objasniti i odrediti terapiju. Vrsta terapije zavisi od vrste i stepenu bolesti organizma.

Svi naši proizvodi u originalnom pakovanju sadrže 36 kuglica zamrznutog soka, uputstvo za upotrebu i deklaraciju istog sa neophodnim podacima o datumu proizvodnje, pakovanja i kontrolisanja od strane nadležnih organa. Proizvodi su upakovani u posebnu i originalnu kutiju koja je zaštićena posebnim žigom radi razlikovanja od lažnih, neregistrovanih, sadržajno sumnjivih i neispitanih kopija i sprečavanju zloupotrebe.

Dostava i dopremanje naših proizvoda, zbog svojih specifičnosti, mora se vršiti na poseban način. Proizvod se čuva zamrznut na temperaturi od -18 do -20 stepeni pa je jedini način dostavljanja do krajnjeg kupca u prenosnom frižideru. Mora se voditi posebna pažnja da se tokom transporta sam proizvod ne otopi, jer u tom slučaju dolazi do gubljenja svojstva lekovitosti.

Naše proizvode možete kupiti pozivom na poznate brojeve telefona centrale na Paliću ili putem maloprodajnih objekata naših distributera. Zbog vrlo specifičnih uslova čuvanja naših proizvoda (zaleđeni na temperaturi i do  -20 stepeni celzijusa) potrebno je obratiti pažnju na uslove transporta pri kupovini.