Period iza nas naterao je mnoge da provere svoje zdravstveno stanje, a samim tim i krvnu sliku. Sigurno ste se i vi iznenadili koliko ustvari ne vodite računa o svom zdravlju i da je potrebno da to odmah promenite.

Svako novo doba sa sobom donosi drugačiji način života koji je sve brži, ali i različite viruse koji vrebaju sa svih strana. Kako bi se naš organizam odbranio od spoljnih uticaja potrebno je svakodnevno jačati imunitet, a sve to polazi od popravljanje krvne slike. To nije proces koji se može regulisati za nekoliko dana, već je potrebno o zdravlju brinuti tokom celog života.

Znamo da svakom teško padaju velike promene, naročito kada je ishrana u pitanju, zato imamo rešenje koje će vam oduzeti dnevno svega 2 minuta i najbrže popraviti krvnu sliku.

Zdrava ishrana nije dovoljna za popravljanje krvne slike

Kada istražujete po internetu, a i doktori to najčešće savetuju, nailazite na informacije koje vas usmeravaju ka promeni ishrane, da jedete određene namirnice, itd. To je u redu, ali svesni smo toga da nikome nije lako promeniti totalno način ishrane i zabraniti unošenje nekih namirnica koje toliko volimo.

Mi smo više za regulaciju ishrane, jer koliko god vodili računa i hranili se najzdravije, ishranom nije moguće uneti dovoljan broj nutrijenata koji su potrebni organizmu za normalno funkcionisanje. Nekada je proizvodnja namirnica bila potpuno organska i zdrava, danas gotovo da ne znamo šta konzumiramo i da li to plastično voće i povrće koje kupujemo u marketima uopšte ima nekih vitamina.

Kako onda da ojačamo imunitet i regulišemo krvnu sliku kada već to ne možemo ishranom, pitate se? Danas na tržištu imate veliki broj različitih suplemenata koji se reklamiraju kao dodaci ishrani u vidu tableta, praškova, napitaka, itd. To je najbolji način da dopunite ishranu dovoljnom količinom vitamina, minerala, proteina i svih drugih važnih nutrijenata.

Nismo sigurni koliko su svi ti suplementi efikasni, ali ono za šta možemo garantovati je zeleni sok od spelte, koji sadrži preko 90 sastojaka neophodnih za normalno funkcionisanje organizma, jačanje imuniteta i regulisanja krvne slike.

Zeleni sok od spelte – preko 90 važnih sastojaka za organizam

Naše telo traži veliki broj vitamina, minerala, proteina i drugih nutrijenata kako bi moglo da obavlja sve metaboličke procese. Nije moguće sve unositi u dovoljnim količinama, zato trebate pronaći način da na vrlo jednostavan i prirodan način unosite bar veći deo tih sastojaka.

Mi smo ga pronašli, i tek nakon što smo mi osetili pozitivne efekte rešili smo da pomognemo i drugima tako što ćemo ga proizvoditi. Jedan član naše porodice borio se sa teškom bolesti, mnogi lekovi i preparati nisu imali toliko pozitivne uticaje na bolest, sve dok nismo pronašli sok od spelte. S obzirom da je bilo teško nabaviti ovaj možemo slobodno reći “čaroban napitak”, rešili smo da ga proizvodimo i pomognemo svima koji imaju isti ili sličan zdravstveni problem, ali i svima onima koji žele da budu zdravi i spreče pojavu bilo koje bolesti.

Sok se pravi od zelenog žita odnosno spelte, koja sadrži ogroman broj nutrijenata i do skoro nismo znali da je toliko zdrava, i sa dodatkom omega 3 masnim kiselinama. Ovaj sok u sebi sadrži preko 90 različitih vitamina, minerala, enzima, mikroelemenata i aminoselina koji su potrebni za zaštitu i normalno funkcionisanje organizma.

Svaki sastojak ima svoju funkciju, a većina njih ima važnu ulogu u alkalizaciji krvi i transportovanju kisonika do svih ćelija. Alkalizacijom krvi održava se pH vrednost, na taj način krv ostaje bazna. Kada dođe do njene kiselosti u tim situacijama krv postaje pogodna za razne bakterije i gljivice. Transport kiseonika do svih ćelija je jako važan proces, unošenjem gvožđa i vitamina C kojih ima u soku od spelte omogućava se stvaranje hemoglobina, hormon koji prenosi kisonik po celom telu. Ukoliko u organizmu imamo nedovoljne količine ovog hormona, može doći do pojave anemije.

Još neki od pozitivnih efekata konzumiranja zelenog soka od spelte su:

  • jačanje imuniteta,
  • detoksikacija organizma,
  • povećanje vitalnosti (reguliše telesnu težinu i smanjuje umor),
  • poboljšanje crevne flore,
  • pozitivni efekti kod raznih bolesti (rak koštane srži, rak dojke, rak debelog creva, rak pluća, rak prostate, rak materice, rak limfnih žlezda, šećerna bolest, upala zglobova, bronhitis)

Zdrav, prirodan i jedinstven napitak na našem tržištu

Pored svih pozitivnih efekata koje pruža, a mi smo se u porodici svi uverili u to, ovaj sok je potpuno jedinstven po načinu dostave i pripreme. Takođe, ponosni smo i na veći broj korisnika koji su zadovoljni pozitivnim uticajem ovog prirodnog napitka.

Dostavlja se u vidu zamrznutih zelenih kuglica, koje se takođe čuvaju u zamrzivaču. U jednom pakovanju dobijate 36 kuglica, a vrlo jednostavno se pripremaju tako što se rastope u mineralnoj negaziranoj vodi, priprema traje svega 2 minuta.

Više informacija o zelenom soku od spelte i detaljnijem načinu pripreme pročitajnte na našem sajtu.