Zeleni Sokovi Nemet DOO

Zeleni sok od spelte - ZDRAVLJE u kapsulI

BEZ KOMPROMISA

Kako gubimo zdravlje?

Nepravilnom ishranom

Nepropisna ishrana će brzo narušiti Vaše zdravlje i dovodi do gojaznosti, dijabetesa tipa 2, srčanih problema kao i visokog krvnog pritiska. A usput rušeći imunološki sistem i mentalno zdravlje, ne ostavlja telu prostora za borbu.

Zanemarujući fizičku aktivnost

Nedostatak fizičke aktivnosti će uzrokovati visok krvni pritisak, smanjenje gustine kostiju i slabljenje mišića. Takođe, nedostatak aktivnosti će izazvati stres, anksioznost i depresiju.

Konstantnim stresom

Hronični stres će imati ozbiljan negativan uticaj na opšte zdravlje, povećavajući rizik od srčanih problema i drugih teških patoloških stanja.

Udišući zagađen vazduh

Zagađen vazduh će izazvati respiratorne probleme, srčane bolesti, oslabiti imunološki sistem i povećati rizik od raka.

Budite iskreni prema sebi - Da li zanemarujete svoje zdravlje?

Iako je promena loših navika ključna u ozdravljenju, ona predstavlja izazov koji često ne daje rezultate dug vremenski period, demotiviše nas i vraća nas nezdravom životu. 

Da li želite da taj prvi korak napravite bez napora?

Spelta Life Balance  je dizajniran da podrži vaše telo u procesu ozdravljenja, tačnije, on je namenjen procesu započinjanja ozdravljenja, gde ovaj proizvod čini prvi korak za Vas. A posle, nejgovi aktivni elementi održavaju Vaš organizam u ritmu zdravlja.

Kako Spelta Life Balance funkcioniše?

Ovaj suplement će vam obezbediti važne hranljive sastojke kao i energiju kako biste se osećali bolje, a samim tim početi da leči štetu koju je nezdrav život načinio.

liofilizovan-sok-od-spelte-zita-u-tabletama

Cena: 3.295,00 rsd 

Zvuči previše dobro da bi bilo istina?

I dalje niste sigurni? onda Poslušajte naše korisnike!

A kao alternativu Spelta Life Balance tabletama, nudimo Vam Zeleni Sok od Spelte.

Ovaj proizvod je namenjen Vama, čije loše životne navike nisu skroz uzele maha, i  proces ozdravljenja je jednostavniji.

A pošto želimo da Vam pomognemo u istrajnosti i zdravom zivljenju, Zeleni Sok od Spelte možete imati po ekskluzivno niskoj ceni.

Ne oklevajte, pošto kad je zdravlje u pitanju nema druge šanse!