Proizvodi

Tablete liofilizovanog soka od spelte

Zeleni sok od žita spelte u liofilizovanom stanju u obliku tableta

3,295.00RSD

  • Jel poznat osećaj kada ujutro ustaješ iz kreveta i već imaš vidiš da kasniš i da nećeš imati dovoljno snage za predstojeće dnevne izazove? Spremati doručak porodici, odvesti decu u školu, trčati na posao? Da ne spominjem dnevnu nabavku, spremanje ručka i večere, pranje i spremanje. Znamo tačno kakav je to osećaj…

Iscrpljenost? Umor? Dosta vam je svega?

Ne, ne mora se seliti na jedno daleko ostrvo, nema potrebe bežati. Za sve postoji rešenje.

 

Rešenje je prosto: ojačati imuni sistem, podići funkcionisanje organizma na jedan viši nivo. Postanite bolja, brža i vitalnija verzija samog sebe. U tome pomažu tablete od liofilizovanog soka od spelte. Čak i korišćenje 1-2 puta dnevno može doneti spektakularne rezultate za čak manje od mesec dana.

 

Ovaj proizvod je stvoren za brzo i lako održavanje našeg organizma i dovođenja na jedan vitalniji nivo. Nikada nije bilo ovako lako podići kvalitet života na tako jednostavan način: tabletama od liofilizovanog zelenog soka spelte. Jedna nova era je počela i nema više izgovora.

Tableta? Zašto baš tableta?

Zbog praktičnosti. Tablete objedinjuju veću dozu i praktičnost. Mnogo više soka sadrži tableta u jedinici zapremine nego kapsule ili nasuti prah, a korišćenje je brzo i praktičnu: samo progutamo. Nema više mešanja, rastvaranja, otapanja, pranja čaša.

Šta sadrži liofilizovani sok od spelte?

To je čisti zeleni sok od spelte sa omega-3, iz čega je sva vlaga izvučena na dubokom mrazu.

 

Ili drugačije rečeno za one koji su željni više naučnog odgovora: vlaga izvučena iz soka na mrazu od -70C i pod vakumom, kada smrznuta voda direktno isparava (tzv. sublimira) bez da ošteti teksturu i suvi sadržaj soka.
Dobro je znati

Tačno je da naš proizvod potiče od semena spelte, ali je ipak bez glutena. I dalje ga mogu koristiti sve osobe osetljivi na gluten.

 

Mogu biti potpuno sigurni da neće biti stomačnih tegoba i lošeg varenja. Ovaj sok se pravi od speltine trave, a ne od samog semena ili odrasle biljke.

 

Nema razloga za brigu, nije bilo reklamacija od početka našeg postojanja!

Šta kažu ljudi koji su već probali ovaj proizvod?

Ćelije raka ne mogu preživeti u prisustvu visoke koncentracije kiseonika

Liofilizovani zeleni sok od žita sa omega-3 je kombinacija koja u potpunosti objedinjuje sva pozitivna dejstva soka od žita na naš organizam i sva blagotvorna dejstva omega-3 masnih kiselina.

U liofilizovanom zelenom soku od spelte sa dodatkom omega-3 masnih kiselina nalaze se i vitamini, enzimi, minerali, mikro elementi i aminokiseline koje su savršeno izbalansirane te ih ljudski organizam lako preuzima i koristi, a sastojci zelenog soka žita se sa lakoćom i u odgovarajućoj meri apsorbuju u krvotok gde ispoljavaju svoja pozitivna dejstva.

Šta sadrži zeleni sok od žita?

Liofilizovani zeleni sok od žita sa omega-3 sadrži 90 različitih minerala i mikroelemenata. Sadrži u sebi sve neophodne mineralne materije neophodne našem organizmu.

Izuzetno važni minerali i mikro elementi koje moramo naglasiti: K (kalijum), Ca (kalcijum), Na (natrijum), Mg (magnezijum), Cu (bakar), Se (selen), Fe (gvožđe) + 75 mikroelemenata.

Istraživanja pokazuju da se organske materije iz zelenog soka od žita sa omega-3 i do deset puta brže i učinkovito apsorbuju od veštačko proizvedenih materija. Mineralne materije i mikro elemente zajedno učestvuju u brojnim biohemijskim procesima i tako pojačavaju njihov krajnji efekat. Oni su odgovorni za alkalizaciju krvi. Naime, u normalnim okolnostima krv je blago bazna (pH je 7.1-7.6), međutim, usled raznih spoljnih uticaja (stres, nepravilna i nekvalitetna ishrana) dolazi do njene kiselosti. Opasnosti kisele sredine su to što je ona dobra podloga za razne bakterije, gljivice, veže masne ćelije što dovodi do gojaznosti koja sa sobom nosi mnoga druga oboljenja. Kisela sredina pogoduje razmnožavanju ćelija raka. Kiselost krvi dovodi do njenog zgušnjavanja koja ima za posledicu lošu cirkulaciju. Narušavanje pH krvi između ostalog ima za posledicu konstantan umor, iscrpljenost, depresiju, visok krvni pritisak, dijabetes, poremećaj metabolizma, bolove u mišićima, česte glavobolje, tegobe sa varenjem itd. Često ni ne pomislimo da iza ovih tegoba stoji narušena pH vrednost organizma.

Ogroman je i izvor proteina: sadrži sve esencijalne aminokiseline u odgovarajućoj razmeri.

Takođe je bogat izvor vitamina. Nije ga slučajno Dr. Ann Wigmore nazvala “vitaminskom bombom”. Podjednako sadrži hidrosolubilne (rastvorne u vodi) i liposolubilne (rastvorne u mastima) vitamine. Sadrži puno A i C vitamina. Ima više C vitamina nego drugo voće ili povrće. Pored ovoga srazmerno je bogat E-, K-, i B- vitaminima.

U današnjem savremenom svetu velika je potreba za dodatnim unosom vitamina, kako bi nadomestili loš kvalitet namirnica, konzumiranje alkohola, nedostatak sna, velike količine kafe što utiče na količinu vitamina u našem organizmu.

Kod rođenja dobijamo određenu količinu enzima koji vrše više miliona biohemijskih reakcija. Kada naše telo troši velike zalihe sopstvenih enzima u slučajevima kao što su emocionalna kriza, napad virusa, ukoliko jedemo kuvanu i prerađenu hranu, balans enzima u organizmu opada. Kada se to desi, naš organizam oduzima enzime iz žlezda, mišića, nerava i krvi da bi pomogao zahtevnom procesu varenja. Vremenom će nastati nedostatak enzima u tkivima koja su ga pozajmila, pa se smatra da je ovo jedan od mehanizama nastanka alergija i bolesti u tim tkivima. Enzimski nivo u našim tkivima obnavlja se presnom biljnom hranom bogatom očuvanim enzimima.

Do sada je u zelenom soku od žita otkriveno na stotine enzima, koji uspešno nadopunjuju nivo enzima u našim tkivima.

Hlorofil. Molekularna struktura hlorofila koji se nalazi u biljkama pokazuje veliku sličnost sa hemoglobinom koji se nalazi u krvi. Osnovna razlika između ova dva molekula je da u centru molekula hlorofila se nalazi magnezijum (Mg) dok u centru molekula hemoglobina se nalazi gvožđe (Fe). Oba molekula imaju zajedničku osobinu da podižu nivo kiseonika u krvi i pomaže pri transportu hranljivih materija do ćelija.

Hlorofil je poznat još po izuzetnim osobinama: potpomaže čišćenju krvi, obnavljanju krvnih ćelija i ima izrazito antioksidantno dejstvo. Zato možemo reći da je “hlorofil tečni kiseonik, odnosno prečišćava i obnavlja krv” (Bioterápia, 2003).

To je prirodni antioksidant sa antibakterijskim delovanjem. Hlorofil nije vitamin, ali je danas opšte prihvaćeno da je važan u optimalnoj ishrani. Najveću ulogu ima u alkalizaciji krvi, obnavljanju ćelija i procesu usporavanja starenja.

Omega-3 masne kiseline

Omega-3 nezasićene masti deluju pozitivno na ljudski organizam, smanjuju nivo triglicerida u krvi, stabilizuju puls i krvni pritisak i otklanjaju zakrčenje vena. Reguliše holesterol u krvi i time smanjuje rizik od srčanih oboljenja. Od životnog su značaja za metabolizam, utiču na rad ćelija, ugrađuju se u ćelijsku membranu, čine je elastičnom i tako potpomažu zdravo funkcionisanje svih organa. Kod trudnica utiče na pravilan rast i razvoj ploda, smanjuje rizik od prevremenog porođaja.

Tehnički opis proizvoda

– Ne sadrži gluten
– Ne sadrži veštačkih dodataka, ni šećer, ni farbe, ni konzervanse
– Veganski je proizvod
– Pakovano u malu teglicu, zaštićeno od svetlosti i vlage
– Jedno pakovanje proizvoda sadrži 30 tableta
– Količina: 30×350 mg, neto masa 22.5 grama
– Čuvati na suvom i tamnom mestu


0
X