Zeleni Sokovi Nemet DOO

Zeleni sok od ječma i Vita Senior su savršena kombinacija za zdravlje tvog srca i celokupnog organizma!

Ovi sokovi zbog toga što sadrže ječam koji u sebi sadrži kalcijum i magnezijum i prirodno smanjuje krvni pritisak, čine vene elastičnim što poboljšava cirkulaciju krvi do srca, što znači da su mnogo manje šanse da dođe do začepljenih arterija. Naši sokovi jedini na tržištu sadrže omega-3 masne kiseline koje su jako dobre za zdravlje srca, jer mogu smanjiti nivo triglicerida u krvi, regulisati krvni pritisak i tako smanjiti rizik od srčanih bolesti. Pored toga, ječam sadrži puno hlorofila koji je jako važan sastojak iz biljaka i pomaže krvi da prenese kiseonik do svih ćelija i organa. Hlorofil takođe poboljšava cirkulaciju, varenje, imunitet i organe koji čiste organizam.

Ne veruješ nam? Pročitaj onda njihove priče:

Dule je primer savršeno zdravog čoveka od 70 godina! Duletu su porodično bili predviđeni srčani problemi, jer se mnogo članova borilo ili čak umrlo od srčanih problema. Ali ne i naš Dule! Pobedio je genetiku i živi život punim plućima bez ikakvih problema, kao da je nekoliko decenija mlađi vozi rolere bez problema!
Konrad se godinama aktivno bavio sportom dok nije povredio ligamente i koleno. Pored toga, stari posao mu je stvarao ogromnu količinu stresa zbog čega nije mogao da spava, što je vremenom dovelo do depresije. Kad se na sve doda i nezdravi život problem postane i povišeni pritisak, masna jetra i gubitak težine. Međutim, Konrad je sada u svojoj 45. godini uspeo da vrati svoje zdravlje na pravi put, i redovne kontrole na koje ide to i potvrđuju.
Sve dodatne informacije možete dobiti ukoliko pozovete broj
061 2103555