Proizvodi

Zeleni sok od žita

Zeleni sok od Spelte

2,600.00рсд

  • Zeleni sok od žita ili spelte u zaleđenom stanju sa omega-3 nezasićenim masnim kiselinama
 za podizanje imuniteta, detoksikacija organizma, povratak vitalnosti, popravak krvne slike, pomaže kod ozdravljenja svih bolesti koje su bazirani na imunom

Šifra proizvoda: 1 Kategorija: Oznake: ,

U TOKU JE PORODIČNA AKCIJA 5 + 1 GRATIS

Ćelije raka ne mogu preživeti u prisustvu visoke koncentracije kiseonika

Zeleni sok od žita sa omega-3 je kombinacija koja u potpunosti objedinjuje sva pozitivna dejstva soka od žita na naš organizam i sva blagotvorna dejstva omega-3 masnih kiselina.

U zelenom soku od spelte sa dodatkom omega-3 masnih kiselina nalaze se i vitamini, enzimi, minerali, mikroelementi i aminokiseline koje su savršeno izbalansirane te ih ljudski organizam lako preuzima i koristi, a sastojci zelenog soka žita se sa lakoćom i u odgovarajućoj meri apsorbuju u krvotok gde ispoljavaju svoja pozitivna dejstva.

Iskustva korisnika

Pogledajte iskustva naših korisnika nakon korišćenja naših proizvoda.

Šta sadrži zeleni sok od žita?

Zeleni sok od žita sa omega-3 sadrži 90 različitih minerala i mikroelemenata. Sadrži se sebi sve neophodne mineralne materije neophodne našem organizmu.

 

Izuzetno važni minerali i mikroelementi koje moramo naglasiti: K (kalijum), Ca (kalcijum), Na (natrijum), Mg (magnezijum), Cu (bakar), Se (selen), Fe (gvožđe) + 75 mikroelemenata.

 

Istraživanja pokazuju da se organske materije iz zelenog soka od žita sa omega-3 i do deset puta brže i učinkovitije apsorbuju od veštačko proizvedenih materija. Mineralne materije i mikroelementi zajedno učestvuju u brojnim biohemijskim procesima i tako pojačavaju njihov krajnji efekat. Oni su odgovorni za alkalizaciju krvi. Naime, u normalnim okolnostima krv je blago bazna, međutim, usled raznih spoljnih uticaja (stres, nepravilna i nekvalitetna ishrana) dolazi do njene kiselosti. Opasnosti kisele sredine su to što je ona dobra podloga za razne bakterije, gljivice, veže masne ćelije što dovodi do gojaznosti koja sa sobom nosi mnoga druga oboljenja. Kisela sredina pogoduje razmnožavanju ćelija raka. Kiselost krvi dovodi do njenog zgušnjavanja koja ima za posledicu lošu cirkulaciju. Narušavanje pH krvi između ostalog ima za posledicu konstantan umor, iscrprljenost, depresiju, visok krvni pritisak, dijabetes, poremećaj metabolizma, bolove u mišićima, česte glavobolje, tegobe sa varenjem itd. Često ni ne pomislimo da iza ovih tegoba stoji narušena pH vrednost organizma.

 

Ogroman je i izvor proteina: sadrži sve esencijalne aminokiseline u odgovarajućoj razmeri.

 

Takođe je bogat izvor vitamina. Nije ga slučajno Dr. Ann Wigmore nazvala “vitaminskom bombom”. Podjednako sadrži i hidrosolubilne i liposolubilne vitamine. Sadrži puno A i C vitamina. Ima više C vitamina nego drugo voće ili povrće. Pored ovoga srazmerno je bogat E-, K-, i B- vitaminima.

 

U današnjem savremenom svetu velika je potreba za dodatnim unosom vitamina, kako bi nadomestili loš kvalitet namirnica, konzumiranje alkohola, nedostatak sna, velike količine kafe što utiče na količinu vitamina u našem organizmu.

 

Kod rođenja dobijamo određenu količinu enzima koji vrše više miliona biohemijskih reakcija. Kada naše telo troši velike zalihe sopstvenih enzima u slučajevima kao što su emocionalna kriza, napad virusa, ukoliko jedemo kuvanu i prerađenu hranu, balans enzima u organizmu opada. Kada se to desi, naš organizam oduzima enzime iz žlezda, mišića, nerava i krvi da bi pomogao zahtevnom procesu varenja. Vremenom će nastati nedostatak enzima u tkivima koja su ga pozajmila, pa se smatra da je ovo jedan od mehanizama nastanka alergija i bolesti u tim tkivima. Enzimski nivo u našim tkivima obnavlja se presnom biljnom hranom bogatom očuvanim enzimima.

 

Do sada je u zelenom soku od žita otkriveno na stotine enzima, koji uspešno nadopunjuju nivo enzima u našim tkivima.

 

Hlorofil. Molekularna struktura hlorofila koji se nalazi u biljkama pokazuje veliku sličnost sa hemoglobinom koji se nalazi u krvi. Osnovna razlika između ova dva molekula je da u centru molekula hlorofila se nalazi magnezijum (Mg) dok u centru molekula hemoglobina se nalazi gvožđe (Fe). Oba molekula imaju zajedničku osobinu da podižu nivo kiseonika u krvi i pomaže pri transportu hranljivih materija do ćelija.

 

Hlorofil je poznat još po izuzetnim osobinama: potpomaže čišćenju krvi, obnavljanju krvnih ćelija i ima izrazito antioksidantno dejstvo. Zato možemo reći da je “hlorofil tečni kiseonik, odnosno prečišćava i obnavlja krv” (Bioterápia, 2003).

 

To je prirodni antioxidant sa antibakterijskim delovanjem. Hlorofil nije vitamin, ali je danas opšte prihvaćeno da je važan u optimalnoj ishrani. Najveću ulogu ima u alkalizaciji krvi, obnavljanju ćelija i procesu usporavanja starenja.

Omega3 masne kiseline – Ω3

Omega-3 nezasićene masti deluju pozitivno na ljudski organizam, smanjuju nivo triglicerida u krvi, puls, krvni pritisak i zakrčenje vena. Reguliše holesterol u krvi i time smanjuje rizik od srčanih oboljenja, od životnog su značaja za metabolizam, utiču na rad ćelija, ugrađuju se u ćelijsku membranu, čine je elastičnom i tako potpomažu zdravo funkcionisanje svih organa. Kod trudnica utiče na pravilan rast i razvoj ploda, smanjuje rizik od prevremenog porođaja.

Zašto je dobar zeleni sok od žita sa omega-3?

Jača imunitet, pomaže kod tegoba sa varenjem, detoksikuje organizam, uništava štetne bakterije, blagotvorno utiče na crevnu floru, reguliše telesnu težinu, povećava vitalnost, smanjuje umor, velika koncentracija hlorofila pomaže snabdevanju tkiva kiseonikom i tako ublažava upale.

Hipokratov institut objavio je podatke o bolestima kod kojih zeleni sok od žita sa omega-3 pokazuje značajne rezultate: rak koštane srži, rak dojke, rak debelog creva, rak pluća, rak prostate, rak materice, rak limfnih žlezda, limfoma, ciste, šećerna bolest, upala zglobova, bronhitis, opadanje kose, regulacija telesne težine.

Terapija zelenim sokom od žita uspešno se primenjuje već 40 godina i to kod skoro svih težih bolesti savremene civilizacije. Nakon završene terapije ljudi ne svedoče samo o ozdravljenju već i o vitalnosti i ponovnom rođenju.

Zbog visokog sadržaja enzima i belančevina u zelenom soku od žita sa Ω3 njegovi elementi se brzo razgrađuju, zbog čega se on ne može skladištiti na sobnoj temperaturi. Jedini način je zamrzavanje (i majčino mleko se čuva na isti način). Samim tim se i transportuje isključivo u hladnjaku i čuva duboko zamrznut.

Jako dobre rezultate daje uporedo sa lekarskom terapijom kod npr. hormonske terapije, hemoterapije, zračenja. Smanjuje neželjena dejstva terapija, jača imunitet i popravlja krvnu sliku.

Uputstvo za upotrebu

Količina zaleđenih kockica za konzumaciju zavisi od namene. Ako ga ne koristite za jačanje imuniteta nego kao terapiju, za preporučenu dozu se obratite vašem prodavcu.

Prema Ann Wigmore, pronalazaču ovog soka, zeleni sok od žita sa omega-3 je bogat vitaminima koji dobro utiču na sve organizme u današnjoj zagađenoj životnoj sredini, bilo da se radi o mlađoj ili starijoj osobi.

Kako treba rastopiti kockice?

Ovaj proizvod se obavezno pije ujutru na prazan želudac pre kafe, čaja, cigareta i sl. A posebno bi napomenuli da ni voda ne bi trebala da se konzumira. Jednu ili više kockica treba rastopiti u staklenoj čaši sa vodom (negaziranom mineralnom vodom ili destilovanom vodom iz apoteke). Korišćenje gradske vode je nepoželjno zbog prisustva hlora.

Na dan se može konzumirati od jedne do šest kockica zaleđenog zelenog soka od žita.

Uz stalno mešanje plastičnom kašikom u roku od jede minute kockice se otope i po mogućnosti odmah je potrebno popiti. Ako je tečnost suviše hladna za vaše grlo, onda postoji jedan zgodan način kako ugrejati sok. Prema pomenutom načinu uzme se posuda u kojoj se nalazi mlaka voda ne toplija od temperature ljudskog organizma odnosno maksimalnih 40°C stepeni. U tu vodu staviti čašu i sa povremenim mešanjem ugrejati sok a zatim i odmah popiti. Temperatura tečnosti u čaši ne sme prelaziti pomenute stepene i treba da je samo onoliko zagrejana, koliko je potrebno da bi se tečnost mogla popiti.

Ceo proces ne traje duže od 2 minuta. Tečnost koja nije popijena nakon pola sata gubi mnogo od svoje vrednosti i više je ne vredi piti.

Posle ispijanja tečnosti, potrebno je napraviti pauzu i ostaviti malo vremena da zeleni sok ispolji svoj učinak tj. stomak treba da miruje da bi enzimi, minerali i vitamini ušli u organizam i u krvotok.

Dužina pauze zavisi od konzumirane količine. Za svaku kockicu potrebno je pola sata mirovanja. Na primer 3 kockice znači 1,5 sat mirovanja.

Ovo prikazuje i sledeća tabela:

Zamrznuta kockica


Dužina pauze


1 kockica


30 minuta


2 kockica


1 sat


3 kockica


1 sat i 30 minuta


4 kockica


2 sata


5 kockica


2 sata i 30 minuta


6 kockica


3 sata


Uputstvu iz tabele se treba strogo pridržavati!

Posle tog vremena počinje dan, odnosno možete redovno piti i jesti. Nije preporučljivo dati deci mlađoj od 3 godine. Sok je napravljen od specijalnog žita, spelte, i to od klice i mladog lista procesom hladnog ceđenja. Kockice uvek treba držati u zamrznutom stanju, u sopstvenoj kutiji u zamrzivaču na -18°C stepeni. Ako se jednom otopi nema smisla ga više zamrzavati.

Dejstvo

Prvo deluje na nervni sistem, a zatim jača fizičku snagu i daje životnu energiju. Nakon prva 3-4 dana čišćenja organizma, polako počinje da smiruje nervni sistem. Prvi simptomi jačanja imuniteta su individualni, ali se najčešće javljaju posle 9-10 dana. Zeleni sok od žita je 100% prirodan sok i u sebi ne sadrži nikakve dodatke (šećer, konzervans, dodatnu boju). Preporučuje se odraslim osobama kao i deci starijoj od tri godine.

U prva 3-4 dana može se pojaviti blago čišćenje (zelenkasta stolica), kao posledica pročišćavanja organizma od nagomilanih toksina u probavnom traktu i želucu.

Ova stranica verovatno ne može dati odgovore za sva pitanja, pa ako ima dodatnih pitanja ili želite dodatne informacije, slobodno se obratite nama.

Zeleni sok od Spelte pakovanje

Sok se nalazi u porcijama u takozvanim zaleđenim kuglicama. Kuglice imaju svoje ambalaže i sve skupa je spakovano u kartonsku kutiju. Jedna kutija sadrži 36 zaleđenih kockica, koje su dovoljne za više od mesec dana ako se konzumira preventivno. Neto masa zaleđenog soka u kutiji je 400 grama.

0
X