Buduća generacija

Početna » O nama » Buduća generacija

Upravljanje preduzećem Zeleni Sokovi Nemet preuzeo je Roland Nemet (Német Roland), unuk Maćaša Nemeta (Németh Mátyás), 2017. godine. Mlad direktor – zbog koga je i cela priča o soku od zelenog žita započela – sad će tek napuniti dvadesetu godinu života, ali ne preuzima preduzeće bez iskustva. Već je u toku školovanja proveo mnogo vremena pored dede i aktivno posmatrao kako teče život u preduzeću.

Pored toga, već više od godinu dana aktivno učestvuje u proizvodnim procesima i tako stiče još više iskustva. S druge strane, ostvaruje poslovni kontakt sa što više klijenata u cilju da im pomogne u ovoj oblasti, pokušava da nađe odgovore na pitanja kojima se deda samo malo bavio.

Trudim se da uvodim što više inovacija u preduzeće, da podižem kvalitet na što viši nivo. Hoću da uvodim nove proizvode, da razvijam već postojeće. Moguće je da sam mlad i mnogi misle da neću pronaći svoje mesto u ovoj oblasti, odnosno u poslovnim odnosima, ali ja verujem da mi je deda prenosio dovoljno znanja, a istovremeno sam i izdržljiv. Neću da napustim svoje ideje i snove ni tada, kad će mi neko reći da ih ostavim, jer neću uspeti.

Roland Nemet

Ovaj mlad titan se ne plaši rada, nema straha od izazova, nije prestravljen od problema, nego ih smatra zadacima koji moraju da se reše.

Nije tvrdoglav, – iako drži reč – ne ide glavom kroz zid, rado sluša mišljenja drugih. Čak i voli da radnici u preduzeću izražavaju svoje mišljenje, jer i na ovakav način pokazuje da on nije šef koji samo daje ukaze u lepo sređenoj kancelariji, nego je čovek s kim se može  sesti i zajedno naći rešenja na probleme

 

Roland je još dodao:

Moguće je da još ne znam da pričam, da komuniciram sa klijentima na način kako je moj deda znao, ali se svaki dan razvijam u ovoj oblasti. Moguće da deda može sve lepo da ispriča ali ja mogu i da ga shvatim, razumem i saosećam sa njim jer nema potrebe da mi se te stvari objašnjavaju. Dva puta sam doživeo pakao … Ali sam oba puta uspeo da pobedim rak, i tu sam. Naravno ne bih uspeo bez podrške porodice i prijatelja. Večno ću im biti zahvalan.