Zeleni Sokovi Nemet DOO

Uslovi kupovine

Plaćanje

a) Plaćanje pouzećem

Ukoliko pri potvrdi narudžbe izaberete plaćanje pouzećem, gotovinom ćete platiti odabrane proizvode prilikom preuzimanja. Plaćanje pouzećem je moguće isključivo na teritoriji Srbije.

b) Plaćanje platnim karticama

Direktno online plaćanje platnim karticama kao što su DinaCard, VISA i MasterCard/Maestro trenutno nije u funkciji. Hvala Vam na razumevanju.

Dostava

Dostava na teritoriji Srbije se obavlja direktno preko kurirske službe firme Zeleni Sokovi Nemet Doo. Zbog osetljivosti proizvoda i zahtevanog načina transporta Zeleni Sokovi Nemet Doo je jedini kompetentan u dostavi i proizvodi se ne mogu dostavljati ostalim kurirskim službama i Post Expressom zbog nedostatka garancije da se dostave proizvodi u zamrznutom stanju. Dostava se odvija po zonama i svaka zona ima svoju minimalnu vrednost naručivanja od koje je dostava besplatna. Kurirska služba zadržava pravo izmene cenovnika svojih usluga i minimalne vrednosti naručivanja.

Dostava se ne vrši nedeljom i za vreme državnih praznika, osim ako se strane nisu drugačije dogovorile. Svaki vanredna dostava van predviđenih dana se vrši uz naknadu. Nakon zaprimanja Vaše narudžbe dobićete automatsku poruku na email adresu koju ste ostavili. Ukoliko nam budu potrebne dodatne informacije, kontaktiraćemo Vas na broj telefona koji ste naveli.

Svi proizvodi u zamrznutom stanju dolaze adekvatno upakovani u transportnim ambalažama.

ODUSTANAK OD UGOVORA

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice smatra se prodajom na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat u državinu, odnosno u državinu lica koga je kupac odredio, a nije prevoznik. Prilikom odustanka kupac ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Za proizvode u zamrznutom stanju, za personalizovane proizvode (primera radi personalizirani plan ishrane) važe druga pravila: posle preuzimanja istih ne može se odustati od kupovine. Proizvodi u zamrznutom stanju su jako osetljivi i nakon dostave mi nemamo uvid u načinu čuvanja i skladištenja istih od strane kupca, tako da nismo u prilici da ih preuzmemo nazad. Postoji specijalni slučajevi, za to pogledajte tačku 3. REKLAMACIJA PROIZVODA.

Za proizvode koji se mogu vratiti u roku od 14 dana, kontaktirajte nas i poslaćemo uputstvo o načinu vraćanja robe. Prema Zakonu o zaštiti potrošača, troškove vraćanja proizvoda snosi kupac.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne može vratiti.

Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni, neoštećeni i u nenačetoj i originalnoj ambalaži, sa originalnim računom.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan, doznakom na bankovni račun kupca.

REKLAMACIJA PROIZVODA

Na osnovu Zakona o zaštiti potrošača, “Sl.glasnik RS” br.62/2014, preduzeće ZELENI SOKOVI NEMET DOO PALIĆ, dana 08.11.2021. donosi sledeće: 

PRAVILNIK O REKLAMACIJI                                                         

U slučaju reklamacije slobodno nas kontaktirajte preko kontakt forme na Kontakt stranici, preko mejla ili pozovite nas preko telefona. Naši saradnici će vama rado pomoći.