Reference

Pogledajte iskustva naših korisnika.

Za više informacija pogledajte kako je sve počelo.

 

Početna » Reference

Zahvaljujući ovom proizvodu ja se osećam odlično

Čim sam saznao za dijagnozu CA prostate, odmah sam počeo konzumirati „zeleno žito”. Početna vrednost PSA je bila 7,92. Posle četiri meseca vrednost je pala na 4,71.
Nastavio sam vrednos sa korišćenjem i posle narednih četiri pet meseci vrednost PSA je bila odličnih 0,62. Zahvaljujući ovom proizvodu ja se osećam odlično i nastavljam ga i dalje koristiti uz veliku preporuku.

Sok od zelenog žita „Nemet” koristim 14 meseci i to nakon što mi je dijagnostikovan nepoznati tumor na jetri

Darko (1966) iz SuboticeSok od zelenog žita „Nemet” koristim 14 meseci i to nakon što mi je dijagnostikovan nepoznati tumor na jetri. Nakon operacije (kada je zajedno sa tumorom odstranjeno 75% jetre) utvđeno je da se radi o retkom neuroendokrinom malignom tumoru.Od tada je prošlo 9 meseci. Nisam a ni sada nekoristim nikakve terapije i lekove.Svako jutro pijem 2 kuglice zelenog žita i u toku dana 0,7 lit. kozije surutke.Na nedavnim pregledima utvrđeno je da ne postoje tumorski depoziti, bez disinimacije osnovne bolesti i da je potrebno samo 6-mesečno praćenje i kontrola.

Ovaj sok su pili i moji roditelji nakon operacija malignih tumora i sada, posle više godine, nemaju probleme tog tipa. Ni oni nisu bili na terapijama niti su koristili lekove. Meni je ostao problem bilijarne fistulacije kao posledica komplikacija nakon operacije. Nažalost, za sada to nije rešeno.
Darko
ZELENI SOK OD ŽITA

Pšenične klice počela sam da koristim sa sedamdeset godina...

Pšenične klice počela sam da koristim sa sedamdeset godina, sada imam osamdeset. Hvala Bogu još mogu dovoljno dobro raditi. Kada sam počela da ga uzimam, nakon jedne doze sam već osećala da mnogo bolje mogu da radim, nisam umorna i osećala sam se mnogo bolje. Mogu da radim mnogo više od svojih vršnjaka. Puno vozim bicikl. U svojoj maloj bašti od proleća do jeseni kopam, vadim korov i ponekad berem kukuruz i beli luk. Ponekad i travu kosim. Jednostavno sam dobrog zdravlja. Preporučujem svima da ga uzimaju i da imaju poverenja. Naravno, ako možete da ga kupite. Moj vid je prilično dobar, novine mogu da čitam bez naočara, jer zaista volim da čitam.
Margit Ovari
ZELENI SOK OD ŽITA

Moji utisci posle dva meseca pijenja zelenog soka od žita „Nemet Eliksir Vitalnosti“

Od oktobra 2020.-e godine sam bila na hemoterapiji ukupno 6. tura, svake treće nedelje.Moja školska drugarica, koja je je bolovala od sličnog karcinoma od kog sam i ja operisana (ona je izlečena) preporučila mi je vaš proizvod, pošto sam jako teško podnosila nuspojave hemoterapije.Posle nove godine sam kupila prvu kutiju „Eliksira Vitalnosti“. Prvih pet dana sam samo jednu kuglicu rastvorila u vodi, da vidim kako će mi organizam reagovati. Kasnije sam prešla na dve kuglice, sat vremena pre doručka.Osećaj gađenja na hranu, mirise, osećaj nagona za povraćanje mi se smanjio. Apetit mi se poboljšao.Primetila sam da mirnije spavam, manje se budim i izlazim u kupatilo tokom noći.U ustima su se pojavile bolne xxxx, i one su se povukle istina potpomognute i Nistatin Solucijom.Posle hemoterapije sam patila od opstipacije, i nakon korišćenja vašeg soka od žita stolica mi je postala mekša, redovnija i poboljšalo mi se pražnjenje creva.Raspoloženje u toku dana mi se poboljšalo, popravilo, interesovanja za vreme karantina su se proširila uprkos zatvorenosti.Pre operacije hormon TSH štitne žlezde mi je ludovao (imam Hašimoto). Odkako koristim vaš proizvod i sa polovinom terapije koja mi je propisana uspela sam da vrednosti tog hormona svedem na normalu.Preporučujem i drugima, koji pate od sličnih bolesti.
Palašti Marta
ZELENI SOK OD ŽITA

Kuglice od spelte

Kolonoskopija. Tumor na debelom crevu. Korona i čekanje operacije. Druga kolonoskopija – nisam daleko od onkološkog slučaja. Operacija – maligno je i slede hemoterapije. Vadim krv i sledi prvi ciklus terapije. Kažem sebi – „Nedaj se, Rada ti je rekla za kuglice od spelte“. Poručujem ih i pijem. Završavam prvi ciklus terapije, vadim krv i sva srećna zaključujem da je krvna slika ista kao pre terapije.

Drage moje kuglice družićemo se mi dugo, dugo jer vi nedate da ja potonem u ovom što me snašlo. Hvala od srca.