Zeleni Sokovi Nemet DOO

Vita Senior

Cena sa VIP
članstvom:
2160

Da li biste želeli da ponovo proživite svoje 30-te? Želeli biste da aktivno učestvujete u životima svojih unuka?

Podignete ih u vazduh bez straha od bolova u kolenima i leđima. Da li biste želeli da idete u duge romantične šetnje sa svojim partnerom na mesečini koja greje srce?

Ne tražite dalje jer mi predstavljamo rešenje. Evo VITA SENIOR, koji smo napravili samo za Vas. Po preporuci deke i bake.

Šifra proizvoda: 010
Kategorije:

2.710,00 rsd

Cene su sa PDV-om !

Kako će Vam pomoći VITA SENIOR?

Ovo je pravi ELIKSIR vitalnosti, nije prevara ili iluzija kada kažem da je reč o proizvodu koji može da napuni vaše telo sa 10 puta više energije od trenutnog stanja. Od sada će se jednostavno postavljati pitanje da li će unuci i većina njih moći da održe tempo sa Vama?

Ovaj proizvod uključuje sve što starijem telu može biti potrebno da ostane u formi i sveži čak i u godinama seniora.

Sadrži aktivne sastojke koji pomažu da telo ostane sveže i pomaže u regeneraciji ćelija – više od jednog našeg klijenta je prijavilo da je njihov gubitak kose potpuno prestao ili da su se njihovi problemi sa varenjem koji su trajali godinama ublažili, pa čak i nestali nakon dugotrajne upotrebe.
Sadrži aktivne supstance koje štite zglobove, kosti, tetive, tkiva i mišiće. Činjenica je da što više vremena prolazi u našim životima, telo postaje krhko, ali ne uz VITA SENIOR.

Ovaj proizvod savršeno kombinuje kombinaciju soka od speltine trave i soka od ječmene trave.
Da li želite da se ponovo rodite? U tome vam na žalost ne možemo pomoći, ali vam možemo pomoći da živite život dalje , puni snage i energije. Ne možemo da vam vratimo godine u život, ali možemo pomoći da u narednim godinama bude više života i uzbuđenja, mnogo više nego ranije. U pesmi pevaju da svet nije samo za dvadesetogodišnjake. Pa, hajde da dokažemo.