Proizvodi

Zeleni sok od ječma

sa omega-3 masnim kiselinama u zaleđenom stanju

2,640.00RSD

  • Zeleni sok od ječma u zaleđenom stanju sa omega-3 nezasićenim masnim kiselinama

  • za podizanje imuniteta, detoksikacija organizma, povratak vitalnosti, popravak krvne slike, pomaže kod ozdravljenja svih bolesti koje su bazirani na imunom sistemu.
  • 36 porcija (ledenih kuglica) je upakovano u kutiju čuva se i transportuje se u smrznutom stanju rok trajanja na -18°C: 1 godina od dana proizvodnje

Zeleni sok od ječma sa omega-3 masnim kiselinama

Zeleni sok od ječma je proizvod dobijen presovanjem klice i mladih izdanaka organskog uzgajanog ječma. Veoma je bogat vitaminima i mineralima. Dr. Yoshihide Hagiwara, japanski farmaceut, naučnik i pronalazač, dvadeset godina svog života posvetio je potrazi za najbogatijom biljkom među hranljivim namirnicama i došao je do zaključka da je ječam jedna od tih biljaka. Ječam sadrži teško varljiva vlakna i zbog toga se koristi samo isceđeni sok od ječma.

 

Ječam je „žitarica najbogatija hranljivim materijama“. Najstarija i najznačajnija žitarica hladnog i umerenog pojasa. Još pre 6000 godina je važila za hranu koja daje najviše vitalnosti. Dokaz za ovo je činjenica da su je i gladijatori redovno konzumirali kako bi ojačali svoje telo i povećali svoju kondiciju.

 

Šta sadrži zeleni sok od ječma?

Zeleni sok od ječma bogat je mineralima, vitaminima B1-B2-B6-C-E-H, enzimima, aminokiselinama, hlorofilom. C vitamin „predstavlja odbranu od karcinogenih materija“ (Vitamin ABC, 2004).

 

Hlorofil je osnovna aktivna supstanca ječma, čisti, detoksikuje, regeneriše, štiti od karcinogenih materija i štetnih materija iz okoline. Hlorofil možemo posmatrati „kao tečni kiseonik, čisti i obnavlja krv“. (Bioterápia- kézikönyv, 2003).

 

Zašto je dobar zeleni sok od ječma?
Dobro deluje na varenje i rešava probleme sa stolicom. Neophodne materije koje sadrži ovaj zeleni sok od ječma povećavaju imunitet i pružaju dobre rezultate u kombinaciji sa lekarskim lečenjem kod nekih vrsta malignih oboljenja. Pomaže kod malokrvnosti, smiruje upale, smanjuje holesterol u krvi, dobro deluje za otklanjanje vode iz organizma, povećava mušku potenciju, pomaže u normalizovanju krvnog pritiska, vraća elastičnost krvnih sudova, stabilizuje pH vrednost organizmu, pruža veliku vitalnost.

 

Osobama koje se bave bodybuildingom daje veću snagu i zaštitu mišića.

Kako je potrebno čuvati zeleni sok od ječma?


Ovaj proizvod mora da se čuva u dubokom zamrznutom stanju na -18°C, u svojoj ambalaži. To je jedini način čuvanja, jer inače u suprotnom gubi svoju moć delotvornosti. Transport se isključivo vrši u frižider torbi sa zamrznutim ulošcima.

 

Jednom odmrznuti zeleni sok od ječma se ne treba i ne može ponovo zamrzavati jer na vazduhu brzo oksidira, gube se hranljive materije i konzumiranje ovako čuvanog proizvoda može uzrokovati dijareju.

Zeleni sok od Ječma pakovanje

Sok se nalazi u porcijama u takozvanim zaleđenim kuglicama. Kuglice imaju svoje ambalaže i sve skupa je spakovano u kartonsku kutiju. Jedna kutija sadrži 36 zaleđenih kockica, koje su dovoljne za više od mesec dana. Neto masa zaleđenog soka u kutiji je 400 grama.

0
X