Proizvodi

Zeleni sok od ječma

sa omega-3 masnim kiselinama u zaleđenom stanju

2,600.00RSD

  • Zeleni sok od ječma u zaleđenom stanju sa omega-3 nezasićenim masnim kiselinama

  • za podizanje imuniteta, detoksikacija organizma, povratak vitalnosti, popravak krvne slike, pomaže kod ozdravljenja svih bolesti koje su bazirani na imunom sistemu.
  • 36 porcija (ledenih kuglica) je upakovano u kutiju čuva se i transportuje se u smrznutom stanju rok trajanja na -18°C: 1 godina od dana proizvodnje

Zeleni sok od ječma sa omega-3 masnim kiselinama

Zeleni sok od ječma je proizvod dobijen presovanjem klice i mladih izdanaka organskog uzgajanog ječma. Veoma je bogat vitaminima i mineralima. Dr. Yoshihide Hagiwara, japanski farmaceut, naučnik i pronalazač, dvadeset godina svog života posvetio je potrazi za najbogatijom biljkom među hranljivim namirnicama i došao je do zaključka da je ječam jedna od tih biljaka. Ječam sadrži teško varljiva vlakna i zbog toga se koristi samo isceđeni sok od ječma.

 

Ječam je „žitarica najbogatija hranljivim materijama“. Najstarija i najznačajnija žitarica hladnog i umerenog pojasa. Još pre 6000 godina je važila za hranu koja daje najviše vitalnosti. Dokaz za ovo je činjenica da su je i gladijatori redovno konzumirali kako bi ojačali svoje telo i povećali svoju kondiciju.

 

Iskustva korisnika

Pogledajte iskustva naših korisnika nakon korišćenja naših proizvoda.

Šta sadrži zeleni sok od ječma?

Zeleni sok od ječma bogat je mineralima, vitaminima B1-B2-B6-C-E-H, enzimima, aminokiselinama, hlorofilom. C vitamin „predstavlja odbranu od karcinogenih materija“ (Vitamin ABC, 2004).

 

Hlorofil je osnovna aktivna supstanca ječma, čisti, detoksikuje, regeneriše, štiti od karcinogenih materija i štetnih materija iz okoline. Hlorofil možemo posmatrati „kao tečni kiseonik, čisti i obnavlja krv“. (Bioterápia- kézikönyv, 2003).

 

Zašto je dobar zeleni sok od ječma?
Dobro deluje na varenje i rešava probleme sa stolicom. Neophodne materije koje sadrži ovaj zeleni sok od ječma povećavaju imunitet i pružaju dobre rezultate u kombinaciji sa lekarskim lečenjem kod nekih vrsta malignih oboljenja. Pomaže kod malokrvnosti, smiruje upale, smanjuje holesterol u krvi, dobro deluje za otklanjanje vode iz organizma, povećava mušku potenciju, pomaže u normalizovanju krvnog pritiska, vraća elastičnost krvnih sudova, stabilizuje pH vrednost organizmu, pruža veliku vitalnost.

 

Osobama koje se bave bodybuildingom daje veću snagu i zaštitu mišića.

Kako je potrebno čuvati zeleni sok od ječma?


Ovaj proizvod mora da se čuva u dubokom zamrznutom stanju na -18°C, u svojoj ambalaži. To je jedini način čuvanja, jer inače u suprotnom gubi svoju moć delotvornosti. Transport se isključivo vrši u frižider torbi sa zamrznutim ulošcima.

 

Jednom odmrznuti zeleni sok od ječma se ne treba i ne može ponovo zamrzavati jer na vazduhu brzo oksidira, gube se hranljive materije i konzumiranje ovako čuvanog proizvoda može uzrokovati dijareju.

Prvi znaci delovanja?

Posle prvih 3-4 dana ovaj sok čisti organizam i počinje da smiruje živce. Prvi znaci ojačanja imuniteta su različiti kod svake osobe, ali oko 9-10 dana počinje da se oseća razlika. Prvo na živce deluje pozitivno, posle ojačava i fizičku snagu, daje veću vitalnost i sposobnost za rad, kao i veću volju za životom. Ova stranica verovatno ne može dati odgovore za sva pitanja, pa ako ima dodatnih pitanja ili želite dodatne informacije, slobodno se obratite nama.

Uputstvo za upotrebu

Ovaj proizvod se obavezno pije ujutru na prazan želudac pre kafe, čaja, cigareta i sl. A posebno bi napomenuli da ni voda ne bi trebala da se konzumira.

Jednu ili više kockica treba rastopiti u staklenoj čaši sa vodom (negaziranom mineralnom vodom ili destilovanom vodom iz apoteke). Korišćenje gradske vode je nepoželjno zbog prisustva hlora.

Kako treba rastopiti kockice?

Na dan se može konzumirati od jedne do šest kockica zaleđenog zelenog soka od žita. Uz stalno mešanje plastičnom kašikom u roku od jede minute kockice se otope i po mogućnosti odmah je potrebno popiti. Ako je tečnost suviše hladna za vaše grlo, onda postoji jedan zgodan način kako ugrejati sok. Prema pomenutom načinu uzme se posuda u kojoj se nalazi mlaka voda ne toplija od temperature ljudskog organizma odnosno maksimalnih 40°C stepeni. U tu vodu staviti čašu i sa povremenim mešanjem ugrejati sok a zatim i odmah popiti. Temperatura tečnosti u čaši ne sme prelaziti pomenute stepene i treba da je samo onoliko zagrejana, koliko je potrebno da bi se tečnost mogla popiti. Ceo proces ne traje duže od 2 minuta. Tečnost koja nije popijena nakon pola sata gubi mnogo od svoje vrednosti i više je ne vredi piti. Posle ispijanja tečnosti, potrebno je napraviti pauzu i ostaviti malo vremena da zeleni sok ispolji svoj učinak tj. stomak treba da miruje da bi enzimi, minerali i vitamini ušli u organizam i u krvotok. Dužina pauze zavisi od konzumirane količine. Za svaku kockicu potrebno je 15 minuta mirovanja. Ovo prikazuje i sledeća tabela:

Zamrznuta kockicaDužina pauze
1 kockica15 minuta
2 kockice30 minuta
3 kockice45 minuta
Zeleni sok od Ječma pakovanje

Sok se nalazi u porcijama u takozvanim zaleđenim kuglicama. Kuglice imaju svoje ambalaže i sve skupa je spakovano u kartonsku kutiju. Jedna kutija sadrži 36 zaleđenih kockica, koje su dovoljne za više od mesec dana. Neto masa zaleđenog soka u kutiji je 400 grama.

0
X