Proizvodi

Zeleni sok od ječma

sa omega-3 masnim kiselinama u zaleđenom stanju

2,770.00RSD

  • Čitav dan ste u pokretu. Da li ste imali prilike da osetite šta je prava iscrpljenost, a u stvari još niste ni na polovini radnog dana? Nakon posla osećate kako vam škripe zglobovi i otežano krećete. Nema druge, godine su to. Ali da li je zaista tako?
  • Odgovor na to pitanje je: ne mora tako biti. Zeleni sok od ječma je tu da vas uveri. Jednostavna formula koja podmazuje zglobove i produžava vašu garanciju. Uz to i daje energiju. Nije slučajno svrstana u kategoriju super hrane.
  • U slučaju da ste iscrpljeni zbog nedostatka gvožđa, ili ste trudnica, ili iz nekog drugog razloga vam je opao nivo gvožđa, ovo je prava opcija: gvožđe se nalazi u idealnom obliku koju organizam može lako da iskoristi i ugradi. Vrlo brzo možete doći do fenomenalnih rezultata, što možete potvrditi jednom novom krvnom slikom.
  • Zar je ovo sve? Ne, nije: funkcioniše i kao blagi diuretik, tako da blago snižava krvni pritisak i samim tim stabilizuje rad srca. Zahvaljujući omega-3 masnim kiselinama, reguliše se i nivo holesterina, potpomaže rad srca. Vredi probati!

Šta kažu ljudi koji su već probali ovaj proizvod?

Zeleni sok od ječma? Šta je to?

Zeleni sok od ječma je proizvod dobijen presovanjem klice i mladih izdanaka organskog uzgajanog ječma. Veoma je bogat vitaminima i mineralima. Dr. Yoshihide Hagiwara, japanski farmaceut, naučnik i pronalazač, dvadeset godina svog života posvetio je potrazi za najbogatijom biljkom među hranljivim namirnicama i došao je do zaključka da je ječam jedna od tih biljaka. Ječam sadrži teško varljiva vlakna i zbog toga se koristi samo isceđeni sok od ječma.

Ječam je „žitarica najbogatija hranljivim materijama“. Najstarija i najznačajnija žitarica hladnog i umerenog pojasa. Još pre 6000 godina je važila za hranu koja daje najviše vitalnosti. Dokaz za ovo je činjenica da su je i gladijatori redovno konzumirali kako bi ojačali svoje telo i povećali svoju kondiciju.

Šta sadrži zeleni sok od ječma?

Zeleni sok od ječma bogat je mineralima, vitaminima B1-, B2-, B6-, C-, E-, H, enzimima, aminokiselinama, hlorofilom. C vitamin „predstavlja odbranu od karcinogena“ (Vitamin ABC, 2004).

Hlorofil je osnovna aktivna supstanca ječma, čisti, detoksikuje, regeneriše, štiti od karcinogenih materija i štetnih materija iz okoline. Hlorofil možemo posmatrati „kao tečni kiseonik, čisti i obnavlja krv“. (Bioterápia- kézikönyv, 2003).

Zašto je dobar zeleni sok od ječma?

Dobro deluje na varenje i rešava probleme sa stolicom. Neophodne materije koje sadrži ovaj zeleni sok od ječma povećavaju imunitet i pružaju dobre rezultate u kombinaciji sa lekarskim lečenjem kod nekih vrsta malignih oboljenja. Pomaže kod malokrvnosti, smiruje upale, smanjuje holesterol u krvi, dobro deluje za otklanjanje vode iz organizma, povećava mušku potenciju, pomaže u normalizovanju krvnog pritiska, vraća elastičnost krvnih sudova, stabilizuje pH vrednost organizmu, pruža veliku vitalnost.

Osobama koje se bave body buildingom daje veću snagu i zaštitu mišića.

Kako je potrebno čuvati zeleni sok od ječma?

Ovaj proizvod mora da se čuva u dubokom zamrznutom stanju na -18°C, u svojoj ambalaži. To je jedini način čuvanja, jer inače u suprotnom gubi svoju moć delotvornosti. Transport se isključivo vrši u frižider torbi sa zamrznutim ulošcima.

Jednom odmrznuti zeleni sok od ječma se ne treba i ne može ponovo zamrzavati jer na vazduhu brzo oksidira, gube se hranljive materije i konzumiranje ovako čuvanog proizvoda može uzrokovati dijareju.

Tehnički opis proizvoda

– Pakovano u male kesice oblika kuglice.
– Jedno pakovanje proizvoda sadrži 36 ledenih kuglica
– Sadrži minimalnu količinu glutena
– Ne sadrži veštačke dodatke, ni šećer, ni farbe, ni konzervanse
– Veganski je proizvod
– Količina: 360 ml (36×10 ml), 400 grama
– Čuvati u dubokom zamrzivaču na -18 C


0
X